Ahoj všem,
tak se nám s bráchou konečně povedlo vyrazit na pár dní k vodě. Hned po příjezdu jsme zakrmili partiklem, koulema, především švestkou a také něco lososem, kořeněným smraďochem a total naturalem. Na pruty jsme nastražili lososa, švestku, ostrého zimního lososa.
První záběr se dostavil hned v noci a byl z toho pěkný cca 6kilový kapřík. Další kapr přišel přes den na dipovaného lososa, který byl celkem bojovník se zajímavou zadní ploutví a měl 9kg. Druhá noc pro bráchu nachystala pěkné překvapení a před půlnocí si na testované boilies Kreveta/švestka vytáhnul pěkného 16kg kapra což nás dál motivovalo. I přes začínající horka se přes den povedl na lososa další větší kapr o váze 9.8kg. Nad ránem vytáhnul bráchu z bivaku záběr a byl z toho sumec o délce 110cm na Ostrého zimního lososa.
I já jsem si také v podvečer vytáhnul sumce o délce 105cm na Červeného játrového lososa. Sem tam průběžně chodili i malí kapříci většinou na Červeného játrového lososa nebo Ostrého zimního lososa, což jsme někdy kombinovali s popkama stejné příchuti a suchým dipem. Na zakrmení jsem používal i method mixy Kořeněnou rybu a Ryba a játra.
Nejvíc nám fungoval losos (játrový, ostrý zimní), ale i švestka příjemně překvapila.
tak se nám s bráchou konečně povedlo vyrazit na pár dní k vodě. Hned po příjezdu jsme zakrmili partiklem, koulema, především švestkou a také něco lososem, kořeněným smraďochem a total naturalem. Na pruty jsme nastražili lososa, švestku, ostrého zimního lososa.
První záběr se dostavil hned v noci a byl z toho pěkný cca 6kilový kapřík. Další kapr přišel přes den na dipovaného lososa, který byl celkem bojovník se zajímavou zadní ploutví a měl 9kg. Druhá noc pro bráchu nachystala pěkné překvapení a před půlnocí si na testované boilies Kreveta/švestka vytáhnul pěkného 16kg kapra což nás dál motivovalo. I přes začínající horka se přes den povedl na lososa další větší kapr o váze 9.8kg. Nad ránem vytáhnul bráchu z bivaku záběr a byl z toho sumec o délce 110cm na Ostrého zimního lososa.
I já jsem si také v podvečer vytáhnul sumce o délce 105cm na Červeného játrového lososa. Sem tam průběžně chodili i malí kapříci většinou na Červeného játrového lososa nebo Ostrého zimního lososa, což jsme někdy kombinovali s popkama stejné příchuti a suchým dipem. Na zakrmení jsem používal i method mixy Kořeněnou rybu a Ryba a játra.
Nejvíc nám fungoval losos (játrový, ostrý zimní), ale i švestka příjemně překvapila.