Milk shake

Cena od: 360 Kč
Kód:
Výrobce: FreeFish
Popis zboží

Již při první myšlence na boilies s vysokým obsahem mléčných proteinů a mléka s Malinovo/mléčnou příchutí jsem nechtěl, aby to bylo, jak je to u krmení jako z cukrárny často zvykem. Že to hezky vypadá, lidi si ho koupí, ale účinnost pokulhává. Od začátku bylo pro mě hlavní, aby to šlapalo. Bonusem je, že Milk shake nádherně voní, je skvěle viditelný v průzračné vodě a z výměšků kapra perfektně poznáte, že se vám krmí na místě. Nevýhodou, v které jsem spatřil výhodu je, že se těžko vyrábí ve strojích. Boilies s extrémním obsahem syrovátkového proteinu, kaseinátů, syrovátky a mléka zkrátka zablemtá stroje a musí se vzít ručně, stručně rollbalem. Díky tomu vím, že jej konkurence těžko někdy napodobí.


Mix jak již název napovídá obsahuje velké množství mléčných produktů a sladké ptačí zoby. Na rozdíl od našeho "vegetariánského" boilies mixu Konopí/ovoce obsahuje mix Milk shake rybí a živočišné EZT rozpustné extrakty.


Amino komplex neboli tekutá složka boilies se skládá z mléčné tekuté potravy a mixu esencí. Vybíral jsem a s teamem testoval desítky esencí od různých evropských výrobců. Výsledná kombinace esencí Kondenzované mléko, Malina a špetka Jahody vás ohromí a hlavně celoročně upoutává kapry všech velikostí.


Boilies jsme testovali na velkých přehradách, velkých řekách, pískovnách i na malých vodách a říčkách. Nikde se Milk shake nenechal zahanbit. Dva roky vývoje, 31 testovacích verzí a tuny koulí spotřebované na testování dali vzniknout této unikátní kuličce. Milk shake se stal velmi oblíbeným boilies již při jeho testování. Není selektivní, tahá kapry všech velikostí včetně největších ryb revírů. Má na kontě mnoho kaprů přes 20 kg z českých i zahraničních vod. Selektivitu dosáhnete zvolením větších průměrů. Doporučuji celoročně i na zimní chytání.



Vlastnosti

Značka: FreeFish

Vložit nový komentář

Vkládat komentáře mohou jen přihlášení uživatelé.


Komentáře k produktu
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací naleznete zde.