Oceánek na prvním letošním sněhu

25.11. 2022

Zprávu napsal: Jürgen

Po měsíční pauze a jedné nepovedé výpravě mimo území ČR se konečně dostávám na půlden k břehům oblíbené svazové vody. Je neděle a překrásné ráno, teplota se nepřehoupla přes nulu, ale atmosféra prvního letošního sněhu, jenž týden po Sv.Martinovi vykouzlil nádhernou atmosféru blížící se zimy a mě zajímá jen jedno - v klidu si užít každý okamžik v přírodě bez většího očekávání pěkného úlovku. Konečně parkuji svůj nabitý vozík, nafukuji malý 2m člun, který sebou do této časti beru již jako pojistku pro případné vyproštění uváznuté ryby nebo montáže. Krmím i přes ochlazení poměrně vydatně směsí 20mm Krill/Seefoodu a 20mm testovaného Ocean/Mastera zhruba 15m pruh, na jehož kraje putují mé montáže. Zleva 16mm kulička Červa obalena v těstě a zprava panáček Ocean/Master složený z 20mm kuličky a 14mm plovky stejného druhu. Nic složitého ani světoborného včetně montáží nevytvářím a bez přilišného očekávání kapří aktivity usedám do křesílka a pouštím kameru, abych si natočil pár slov k mému jarnímu vzpomínkovému videu, které již čeká ve střižně. Po zhruba 10ti minutách přichází nesmělý záběr na Oceána a já po chvíli podebírám hubeného šupináče kolem 65cm. Udělal mi nesmírnou radost! Háček je stále maximálně ostrý, tak montáž posílám zhruba do stejných míst a opět celkem vydatně dokrmuji totožnou směsí boilies. Vracím se k natáčení, ale než spustím kameru, mám opět kontakt z pravé strany krmáku. Je to jízda jako blázen a ihned po dobrždění ryby je jasné, že se jedná o větší kousek. Zdolávačka již není vzhledem k teplotě vody žádný extrém a já po pár minutách podebírám luxusního šupináče v parádních barvách. Tady je pár snímku na památku. Děkuji Sv.Petře za štěstí u vody a Ondro díky za testovaný Ocean/Master. Je to další hotová pecka!

638075f64e9aa.jpeg
63807616ba76e.jpeg
Zobrazeno: 510 x
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací naleznete zde.